Casa Paris 0733.017.590
info@casaparis.ro
Despre noi Produse Contact Istoria stilului Impresii
 
  Despre noi: În cadrul salonului nostru, puteți viziona o diversitate de modele, replici ale multor piese de muzeu, colecții private, fiecare piesa excelând prin calitate și unicitate.

Lemnul masiv, marmura, bronzul, furnirul de lemn exotic, foița de aur și argint, șelacul, sculptura, pictura manuală, marchetăria și intarsia sunt materiale și finisaje folosite la crearea pieselor din colecșia noastră.

"CASA PARIS" se evidențiază printr-un concept unic, printr-o prezentare selectă și stilată, prin armonie și culoare, finețe și eleganță. Toate acestea transformă fiecare vizită într-o experiență unică, de neuitat.

O vizită în salonul nostru inspiră și ajută vizitatorii să-și contureze visele, să-și definească preferințele, pentru a-și transforma casele în ambiente unice, care să-i definească și în care să se regăsească.


evenimente, expozitii

EVENIMENTE

Mobilierul nostru a fost prezentat în lumina expozițiilor, scăldat în noblețea evenimentelor culturale, energizat în dinamica prezentărilor.
sedinte foto

ȘEDINȚE FOTO

Oricare le-ar fi obiceiurile vestimentare și de viață contemporane, toți tinerii (și nu numai) aduși în ambianța excepționalului nostru mobilier și decor, dobândesc o eleganță rafinată și un stil aparte.
sedinte foto

STUDII FOTO

Studiile foto cu mirese dezvăluie cu surprindere că frumuseții desăvârșite a miresei i s-ar mai putea adăga ambianța stilată și șic emanată de mobilierul clasic, și cu certitudine ar fi un plus.

PARTENERI:

parchet masiv din lemn natural
 
  phone icon  (+4) 0733.017.590 mail icon   info@casaparis.ro
 
  (c) 2008-2016 CASA PARIS       Termeni şi condiţii de utilizare   |   ANPC