Casa Paris 0733.017.590
info@casaparis.ro
Despre noi Produse Contact Istoria stilului Impresii
 
 
Cod produs:
 

Produse : Mobilă clasică : Comode

Comoda / Mobila stil - Comoda neo clasic, structura din lemn masiv, finisaj in foita.

Comoda / Mobila stil

cod: G026
Comoda Provence - Comoda Provence, lemn masiv, elemente de decor din bronz, diferite culori si finisaje.

Comoda Provence

cod: AL 009
Comoda stil Louis XV - Comoda stil Louis XV, lemn masiv, elemente de decor din bronz, finisaje in diferite culori.

Comoda stil Louis XV

cod: AL 006

Comoda stil Louis XVI/Mobila stil - Comoda stil Louis XVI, de o marime impresionanta, structura de lemn masiv, furnir din diferite esente de lemn exotic, intarsii lucrate manual, elemente de decor din bronz, realizata de mesteri care stapanesc cu desavarsire stilul.

Comoda stil Louis XVI/Mobila stil

cod: G109
Comoda stil italian/Mobila clasica/Mobila stil - Comoda stil italian, structura din lemn masiv, finisata si pictata integral manual.

Comoda stil italian/Mobila clasica/Mobila stil

cod: SA 1002
Comoda stil Boulle -

Comoda stil Boulle

cod:

Comoda  stil Rococo/Mobila clasica - Comoda stil Louis XV, de o eleganta aparte prin forma ei si elementele de decor, furnir si intarsii din diferite esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz.

Comoda stil Rococo/Mobila clasica

cod: G092
Comoda stil Vernis Martin - Comoda stil Louis XV, Vernis Martin, structura din lemn masiv de fag, picturi manuale, elemente de decor din broz, blat de marmura,furnir din esenta de lemn exotic, o piesa rara si decorativa.

Comoda stil Vernis Martin

cod: G110b
Dulapior stil Louis XVI - Dulapior stil Louis XVI, structura din lemn masiv, furnir din esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz, blat de marmura.

Dulapior stil Louis XVI

cod: G050

Comoda Louis XV - Comoda stil Louis xv, structura de lemn masiv, elemente de decor din bronz.

Comoda Louis XV

cod: G148
Comoda / Mobila stil - Comoda stil baroc, structura de lemn masiv, finisaje si picturi manuale, elemente de decor din bronz, blat de marmura. O piesa rara si decorativa.

Comoda / Mobila stil

cod: G165e
Comoda cu vitrina/ Mobila clasica - Comoda cu vitrine laterale, stil Napoleon III, structura de lemn masiv, furnir si intarsii din diferite esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz, blat de marmura. O piesa deosebit de decorativa si minutios lucrata.

Comoda cu vitrina/ Mobila clasica

cod: G062

Comoda stil Rococo - Comoda stil Louis XV, o piesa rara, realizata minutios, de o marime impozanta, care poate da caminului dumneavoastra o nota aparte. Realizata manual, cu intarsii din esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz innobilata cu un blat de marmura.

Comoda stil Rococo

cod: G126
Comoda stil Louis XV - Comoda stil Louis XV, de o eleganta aparte, linii elegante. Structura din lemn masiv, furnir si intarsii din diferite esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz, blat de marmura. O piesa care da eleganta si noblete caminului dumneavoastra.

Comoda stil Louis XV

cod: G072
Comoda Baroc - Comoda stil Baroc, o forma eleganta si decorativa, structura din lemn masiv, picturi manuale, elemente de decor din bronz, blat de marmura. O piesa care atrage privirile...

Comoda Baroc

cod: G165a

Comoda cu oglinda - Comoda cu oglinda, structura din lemn masiv, furnir din diferite esente de lemn exotic, decor din bronz si marmura, blat de marmura.

Comoda cu oglinda

cod: G074
Comoda /Mobila clasica - Comoda stil Louis XVI, structura din lemn masiv, furnir si intarsii din diferite esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz, blat de marmura.

Comoda /Mobila clasica

cod: G3100
Comoda stil Louis XV - Comoda stil Louis XV, structura din lemn masiv de fag, intarsii lucrate manual din diferite esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz, blat de marmura bej.

Comoda stil Louis XV

cod: G096a

Comoda stil Baroc - Comoda stil Baroc, de o marime impresionanta, realizata manual, structura de lemn masiv, picturi si finisaje manuale, elemente de decor din bronz, blat de marmura.

Comoda stil Baroc

cod: G165d
Comoda cu sertare stil Louis XV - Comoda cu 6 sertare, stil Louis XV, furnir si intarsii din diferite esente de lemn exotic,elemente de decor din bronz,, blat de marmura.

Comoda cu sertare stil Louis XV

cod: G168
Dulapior stil Louis XVI/Mobila clasica/ Mobila sti - EXCLUSIVE-O piesa de mobilier irezistibila, fascinanta prin forma si prezentare.O piesa de mobilier opulenta cu detalii pretioase.

Dulapior stil Louis XVI/Mobila clasica/ Mobila sti

cod: E 042

Comoda Louis XV/Mobila clasica/Mobila stil -

Comoda Louis XV/Mobila clasica/Mobila stil

cod: E 055
Comoda stil italian/Mobila clasica/Mobila stil - EXCLUSIVE-O piesa de mobilier irezistibila, fascinanta prin forma si prezentare.O piesa de mobilier opulenta cu detalii pretioase.

Comoda stil italian/Mobila clasica/Mobila stil

cod: E 058
Comoda stil italian/Mobila clasica/Mobila stil -

Comoda stil italian/Mobila clasica/Mobila stil

cod: E 022

Comoda Louis XV /Mobila clasica/Mobila stil - EXCLUSIVE-O piesa de mobilier irezistibila, fascinanta prin forma si prezentare.O piesa de mobilier opulenta cu detalii pretioase.

Comoda Louis XV /Mobila clasica/Mobila stil

cod: C 350
Comoda Louis xv/ Mobila stil/Mobila clasica - Comoda stil Louis XV, cu structura din lemn masiv, patinat, feronarie din bronz, antichizat manual, o piesa care se remarca prin opulenta si finisaj deosebit. Oferim o gama  variata de culori si finisaje.

Comoda Louis xv/ Mobila stil/Mobila clasica

cod: art 1107
Comoda Louis XV /Mobila clasica/Mobila stil - Comoda stil Louis XV, din lemn masiv, si patinat, imbogatit cu foita de aur, se remarca prin opulenta si detalii decorative minutios realizate, o piesa unicat, lucrata in totalitate manual.

Comoda Louis XV /Mobila clasica/Mobila stil

cod: art 55

Comoda stil Louis XV -

Comoda stil Louis XV

cod:
   
   
 
  phone icon  (+4) 0733.017.590 mail icon   info@casaparis.ro
 
  (c) 2008-2016 CASA PARIS       Termeni şi condiţii de utilizare   |   ANPC