Casa Paris 0733.017.590
info@casaparis.ro
Despre noi Produse Contact Istoria stilului Impresii
 
 
Cod produs:
 

Produse : Decor

Tapiserie de perete - Oferim o gama variata de tapiserii de perete, model Gobellin, diferite marimi si motive artistice.

Tapiserie de perete

cod:
Decor/Design interior/Decor clasic - Oferim o gama variata de oglinzi cu rame din bronz, veioze, sevalete din bronz, rame foto, fructiere, sfesnice, candelabre, covoare, tapiserii de perete.

Decor/Design interior/Decor clasic

cod:
Oglinda toaleta/Mobila clasica/Decor clasic - Oferim o gama variata de oglinzi cu rame din bronz, veioze, sevalete din bronz, rame foto, fructiere, sfesnice, candelabre, covoare, tapiserii de perete.

Oglinda toaleta/Mobila clasica/Decor clasic

cod: E 066 A

Vaza decor Sevres - Vaze decor, stil Sevres,de o marime impresionanta, ceramica, picturi manuale, elemente de decor din bronz. Se vand pereche. Inaltime 120 cm !!

Vaza decor Sevres

cod: G137
Covor model Aubusson/Decor clasic - Oferim o gama variata de oglinzi cu rame din bronz, veioze, sevalete din bronz, rame foto, fructiere, sfesnice, candelabre, covoare, tapiserii de perete.

Covor model Aubusson/Decor clasic

cod:
Stativ stil Louis XV - Stativ de o marime impresionanta, un element de decor aparte, lemn masiv, furnir din diferite esente de lemn exotic, decor din bronz, blat de marmura.

Stativ stil Louis XV

cod: G085

Veioze stil Rococo - Veioze stil Rococo, structura din bronz, prisme din cristal, 12 brate. Se vand pereche.

Veioze stil Rococo

cod: G131
Stative stil Louis XV - Pereche de stative  stil Louis xv, lemn masiv, blat de marmura, furnir din diferite esente de lemn exotic, elemente de decor din bronz,piese deosebit de decorative

Stative stil Louis XV

cod: G073
Ciucuri decor - Oferim o gama variata de ciucuri de decor, marimi si culori diferite.

Ciucuri decor

cod: 001

   
   
 
  phone icon  (+4) 0733.017.590 mail icon   info@casaparis.ro
 
  (c) 2008-2016 CASA PARIS       Termeni şi condiţii de utilizare   |   ANPC